Bellroy Micro Sleeve lompakko WMSB

d:Micro Sleeve WMSB edustaa Bellroy-malliston ohuimpia lompakoita. Tämä kompakti design on kuitenkin paljon muutakin kuin tavallinen korttitasku. Lompakon päistä painaessa reunat taittuvat saumakohdista ja tekevät sisältöön käsiksi pääsemisen todella helpoksi. Sekä etutaskussa että lompakon sisällä on tilaa 2-3 kortille. Kokoa tällä mallilla on 73x102 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32121

;
65,00 €

Bellroy Micro Sleeve lompakko WMSB

Bellroy Micro Sleeve lompakko WMSB

Tuotekoodi: 32121

Bellroy Micro Sleeve lompakko WMSB 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

65,00 €

Tuotekuvaus

Micro Sleeve WMSB edustaa Bellroy-malliston ohuimpia lompakoita. Tämä kompakti design on kuitenkin paljon muutakin kuin tavallinen korttitasku. Lompakon päistä painaessa reunat taittuvat saumakohdista ja tekevät sisältöön käsiksi pääsemisen todella helpoksi. Sekä etutaskussa että lompakon sisällä on tilaa 2-3 kortille. Kokoa tällä mallilla on 73x102 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32121
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WMSB

Pieni hetki