Bellroy Note Sleeve lompakko RFID WNSC-RFID

d:Bellroy Note Sleeve WNSC-RFID on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Note Sleeve taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Tässä mallissa on turvallinen RFID-etälukusuojaus. Lompakon mitat ovat 102x90 mm. Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille! Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32116

;
95,00 €
Bellroy Note Sleeve lompakko RFID WNSC-RFID 5 1
UUSI

Bellroy Note Sleeve lompakko RFID WNSC-RFID

Bellroy Note Sleeve lompakko RFID WNSC-RFID

Tuotekoodi: 32116

Bellroy Note Sleeve lompakko RFID WNSC-RFID 5 1

Varastossa (Määrä: 5+) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

95,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Note Sleeve WNSC-RFID on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Note Sleeve taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Tässä mallissa on turvallinen RFID-etälukusuojaus. Lompakon mitat ovat 102x90 mm.
Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille!

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32116
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WNSC-RFID

Pieni hetki