Bellroy Note Sleeve lompakko WNSC

d:Bellroy Note Sleeve WNSC on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Note Sleeve taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Lompakon mitat ovat 102x90 mm. Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille! Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32115

;
89,00 €
Bellroy Note Sleeve lompakko WNSC 4 2

Bellroy Note Sleeve lompakko WNSC

Bellroy Note Sleeve lompakko WNSC

Tuotekoodi: 32115

Bellroy Note Sleeve lompakko WNSC 4 2

Varastossa (Määrä: 5) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

89,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Note Sleeve WNSC on sisältä kuin perinteinen lompakko, mutta ohuella muotoilullaan astuu tyylikkäästi 2010-luvulle. Lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Kolikoille ja seteleille on omat taskunsa, joten Bellroy Note Sleeve taskussasi et jää pulaan myöskään mikäli olet käteisen tarpeessa, esim. ulkomailla matkustaessa. Lompakon mitat ovat 102x90 mm.
Vinkki: Kolikkotasku on erinomainen säilytyspaikka myös käyntikorteille!

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32115
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WNSC

Pieni hetki