Bellroy Passport Sleeve lompakko WPSA

d:Lentokentällä vietetyn ajan kuuluisi olla innostunutta edessä olevan lomamatkan odottelua. Turhan usein nämä hetket kuluvat kuitenkin hermostuneesti passia ja lentolippua hypistellessä, puhumattakaan muista kantamuksista. Bellroy Passport Sleeve WPSA yhdistää passisi, lippusi ja lompakkosi yhteen virtaviivaiseen pakettiin. Taskut 2-4 kortille sekä uudelleentäytettävä kynä sille varatussa lokerossa tekevät matkustamisesta todella helppoa. Lisäksi Bellroyn kuuluisa korttivedin tekee paluun - se on nyt passivedin! Lompakon mitat ovat 140x100 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32126

;
99,00 €

Bellroy Passport Sleeve lompakko WPSA

Bellroy Passport Sleeve lompakko WPSA

Tuotekoodi: 32126

Bellroy Passport Sleeve lompakko WPSA 0 0

Varastossa (Määrä: 1) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

99,00 €

Tuotekuvaus

Lentokentällä vietetyn ajan kuuluisi olla innostunutta edessä olevan lomamatkan odottelua. Turhan usein nämä hetket kuluvat kuitenkin hermostuneesti passia ja lentolippua hypistellessä, puhumattakaan muista kantamuksista. Bellroy Passport Sleeve WPSA yhdistää passisi, lippusi ja lompakkosi yhteen virtaviivaiseen pakettiin. Taskut 2-4 kortille sekä uudelleentäytettävä kynä sille varatussa lokerossa tekevät matkustamisesta todella helppoa. Lisäksi Bellroyn kuuluisa korttivedin tekee paluun - se on nyt passivedin! Lompakon mitat ovat 140x100 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32126
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WPSA

Pieni hetki