Bellroy Pocket lompakko FPKA

d:Bellroy Pocket FPKA on naisen paras ystävä - siinä yhdistyvät koko, käytännöllisyys, kestävyys ja ennen kaikkea tyyli. Lompakkoon mahtuu korttien ja käteisen lisäksi helposti myös puhelin ja kosmetiikka, ilman että kokonaisuus näyttäisi ulospäin liian täydeltä. Laadukkaalla vetoketjulla varustettu Bellroy Pocket on kooltaan 172x113 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32132

;
119,00 €

Bellroy Pocket lompakko FPKA

Bellroy Pocket lompakko FPKA

Tuotekoodi: 32132

Bellroy Pocket lompakko FPKA 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

119,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Pocket FPKA on naisen paras ystävä - siinä yhdistyvät koko, käytännöllisyys, kestävyys ja ennen kaikkea tyyli. Lompakkoon mahtuu korttien ja käteisen lisäksi helposti myös puhelin ja kosmetiikka, ilman että kokonaisuus näyttäisi ulospäin liian täydeltä. Laadukkaalla vetoketjulla varustettu Bellroy Pocket on kooltaan 172x113 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32132
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn FPKA

Pieni hetki