Bellroy Slim Sleeve lompakko WSSB

d:Bellroy Slim Sleeve WSSB on ohueksi muotoiltu lompakko, jossa kannat korttisi ja setelisi erittäin kätevästi ja ennen kaikkea kevyesti. Sirosta olemuksestaan huolimatta lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Bellroy Slim Sleeven kätevin ominaisuus on korttivedin, jolla sisätaskussa olevat kortit saa esille ilman turhaa kaivelua. Lompakon mitat ovat 80x95 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan. .embed-container{position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;max-width:640px ;width:100%}.embed-container iframe,.embed-container object,.embed-container embed{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}

Sku: 32119

;
79,00 €

Bellroy Slim Sleeve lompakko WSSB

Bellroy Slim Sleeve lompakko WSSB

Tuotekoodi: 32119

Bellroy Slim Sleeve lompakko WSSB 0 0

Varastossa (Määrä: 3) Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

79,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy Slim Sleeve WSSB on ohueksi muotoiltu lompakko, jossa kannat korttisi ja setelisi erittäin kätevästi ja ennen kaikkea kevyesti. Sirosta olemuksestaan huolimatta lompakkoon mahtuu vaivattomasti 4-8 korttia, koosta riippuen enemmänkin. Bellroy Slim Sleeven kätevin ominaisuus on korttivedin, jolla sisätaskussa olevat kortit saa esille ilman turhaa kaivelua. Lompakon mitat ovat 80x95 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32119
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WSSB

Pieni hetki