Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA

d:Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA on suunniteltu kookkaiden valuuttojen, kuten eurojen ja puntien, kuljettamiseen. Sisältä löytyy lisäksi tilaa 4-10 kortille. Lompakon koko on 102x94 mm. Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Sku: 34062

;
79,00 €
Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA 5 1

Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA

Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA

Tuotekoodi: 34062

Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA 5 1

Väliaikaisesti loppu

79,00 €

Tuotekuvaus

Bellroy The Tall nahkalompakko WTTA on suunniteltu kookkaiden valuuttojen, kuten eurojen ja puntien, kuljettamiseen. Sisältä löytyy lisäksi tilaa 4-10 kortille. Lompakon koko on 102x94 mm.

Bellroy käyttää tuotteissaan ainoastaan premium-tason nahkaa, joka on valikoitu kultaluokituksen saaneista Leather Working Group -nahkaparkitsemoista. Tarkan valmistusprosessin jälkeen viimeistellyt tuotteet tarkastetaan vielä suurennuslasilla läpikotaisin laadun varmistamiseksi. Läpivärjättynä Bellroy-tuotteiden nahka vain paranee vanhetessaan.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34062
Brändi Bellroy
Takuu 3 vuotta
mpn WTTA

Pieni hetki