Bright time Superfun korttikotelo

d:Bright time POP Superfun korttikotelon molemmilla puolilla on elastinen pikatasku, johon saat kätevästi käytetyimmät korttisi nopeasti saataville. Alumiinikotelossa on tilaa kuudelle kortille. Kortikotelo aukeaa sivusta saranamekanismillä ja sisällä on tilaa korteille sekä käteiselle. Kotelossa on tilaa jopa 10 kortille. Kotelo on myös RFID suojattu, joten kortteja ei voi etälukea, kun ne ovat kotelon sisällä. Kotelon leveys on 62mm, paksuus 12mm ja korkeus 95mm. Bright Time lompakot toimitetaan kirjeitse. Lompakon mukana ei tule lahjarasiaa. Pari käyttövinkkiä valmistajalta: 1. Älä työnnä korttia ihan pikataskun pohjaan asti vaan jätä se kunten kuvassa. Näin tärkeimmät korttisi ovat saatavilla salamannopeasti. 2. Lähimaksutilanteessa korttia ei tarvitse edes ottaa taskusta kokonaan pois vaan riittää että kortin liu`uttaa puolittain ulos.

Sku: 34016

;
24,00 €
Bright time Superfun korttikotelo 2 1
-20%

Bright time Superfun korttikotelo

Bright time Superfun korttikotelo

Tuotekoodi: 34016

Bright time Superfun korttikotelo 2 1

Varastossa (Määrä: 3)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

29,90 €

24,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Bright time POP Superfun korttikotelon molemmilla puolilla on elastinen pikatasku, johon saat kätevästi käytetyimmät korttisi nopeasti saataville. Alumiinikotelossa on tilaa kuudelle kortille. Kortikotelo aukeaa sivusta saranamekanismillä ja sisällä on tilaa korteille sekä käteiselle. Kotelossa on tilaa jopa 10 kortille. Kotelo on myös RFID suojattu, joten kortteja ei voi etälukea, kun ne ovat kotelon sisällä. Kotelon leveys on 62mm, paksuus 12mm ja korkeus 95mm. Bright Time lompakot toimitetaan kirjeitse. Lompakon mukana ei tule lahjarasiaa.

Pari käyttövinkkiä valmistajalta:

1. Älä työnnä korttia ihan pikataskun pohjaan asti vaan jätä se kunten kuvassa. Näin tärkeimmät korttisi ovat saatavilla salamannopeasti.

2. Lähimaksutilanteessa korttia ei tarvitse edes ottaa taskusta kokonaan pois vaan riittää että kortin liu`uttaa puolittain ulos.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34016
Brändi Bright Time
Takuu 1 vuosi

Pieni hetki