Casio Digital W-800HM-3AVEF

d:Mustaan ja maastonvihreään naamioitunut Casio Digital W-800HM-3AVEF on kevyt ja monipuolinen miesten rannekello, jonka akku kestää jopa 10 vuotta. 24 h kestävä sekuntikello väliajoilla sekä kattavat hälytysvaihtoehdot mm. torkkutoiminnolla ovat näppäriä ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Voit asettaa kelloon tasatuntisignaalin ja esim. joka päivä/kuukausi samaan aikaan soivan hälytyksen. Syntymäpäivien muistamiseen auttavat päivämäärähälytykset. Mukana myös keltavihreä LED-taustavalo ja kaksoisaikanäyttö. 10 ATM -luokituksen omaavana tämä kello kädessä uiminenkaan ei ole ongelma. Saatavilla myös harmaana. Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32291

;
34,30 €
Casio Digital W-800HM-3AVEF 4 9
    • Casio Digital W-800HM-3AVEF on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Casio Digital W-800HM-3AVEF

Casio Digital W-800HM-3AVEF

Tuotekoodi: 32291

Casio Digital W-800HM-3AVEF 4 9

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

34,30 €

Tuotekuvaus

Mustaan ja maastonvihreään naamioitunut Casio Digital W-800HM-3AVEF on kevyt ja monipuolinen miesten rannekello, jonka akku kestää jopa 10 vuotta. 24 h kestävä sekuntikello väliajoilla sekä kattavat hälytysvaihtoehdot mm. torkkutoiminnolla ovat näppäriä ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Voit asettaa kelloon tasatuntisignaalin ja esim. joka päivä/kuukausi samaan aikaan soivan hälytyksen. Syntymäpäivien muistamiseen auttavat päivämäärähälytykset. Mukana myös keltavihreä LED-taustavalo ja kaksoisaikanäyttö. 10 ATM -luokituksen omaavana tämä kello kädessä uiminenkaan ei ole ongelma. Saatavilla myös harmaana.

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32291
Brändi Casio
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 37 mm
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot, Naisten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn W800HM-3AVEF

Pieni hetki