Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF

d:Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF on omimmillaan kaikkialla: töissä, kotona, juhlissa, vapaa-ajalla... Se on astetta sporttisempi vaihtoehto perinteisten pukukellojen rinnalle ja näyttää äärimmäisen hyvältä kaikenikäisten miesten ranteessa. Kestosuosikin asema on rakentunut ruostumattomasta 44 mm teräsrungosta, aidosta nahkarannekkeesta ja 100 m vesitiiveydestä. Valkoisen ja hopean sävytteisestä kellotaulusta löydät päivyrin lisäksi tietenkin myös sekuntikellon, jolla pystyt mittaamaan mm. väliaikoja aina 10 minuuttiin saakka. Pimeässä käyttöä ovat avittamassa Edificen kirkkaasti luminoituvat viisarit. Akunkesto on n. 3 vuotta ja kellon paino 80 g. Kaikille Casio-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35229

;
118,00 €
-15%

Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF

Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF

Tuotekoodi: 35229

Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

139,00 €

118,00 €

Tuotekuvaus

Casio Edifice Chronograph EFV-580L-7AVUEF on omimmillaan kaikkialla: töissä, kotona, juhlissa, vapaa-ajalla... Se on astetta sporttisempi vaihtoehto perinteisten pukukellojen rinnalle ja näyttää äärimmäisen hyvältä kaikenikäisten miesten ranteessa. Kestosuosikin asema on rakentunut ruostumattomasta 44 mm teräsrungosta, aidosta nahkarannekkeesta ja 100 m vesitiiveydestä. Valkoisen ja hopean sävytteisestä kellotaulusta löydät päivyrin lisäksi tietenkin myös sekuntikellon, jolla pystyt mittaamaan mm. väliaikoja aina 10 minuuttiin saakka. Pimeässä käyttöä ovat avittamassa Edificen kirkkaasti luminoituvat viisarit. Akunkesto on n. 3 vuotta ja kellon paino 80 g.

Kaikille Casio-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35229
Brändi Casio
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 20mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 44 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn EFV-580L-7AVUEF

Pieni hetki