Casio Edifice EFS-S540DB-1BUEF Chronograph

d:Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFS-S540DB-1BUEF -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko ja ranneke, huippukestävä safiirilasi sekä sinisävytteinen kellotaulu. Tärkeimmät ominaisuudet: 100 m vesitiiveys Lataus aurinkovoimalla Luminoituvat viisarit ja indeksit Päivyri Sekuntikello 30 min asti, tuntiin asti sadasosilla Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika Akun varauksen ilmaisin Mitat 51,5 x 47,6 x 12,0 mm Paino n. 87 g Luotettava lukitusmekanismi Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32273

;
202,00 €
Casio Edifice EFS-S540DB-1BUEF Chronograph 5 1

Casio Edifice EFS-S540DB-1BUEF Chronograph

Casio Edifice EFS-S540DB-1BUEF Chronograph

Tuotekoodi: 32273

Casio Edifice EFS-S540DB-1BUEF Chronograph 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

289,00 €

202,00 €

Tuotekuvaus

Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFS-S540DB-1BUEF -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko ja ranneke, huippukestävä safiirilasi sekä sinisävytteinen kellotaulu.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • 100 m vesitiiveys
  • Lataus aurinkovoimalla
  • Luminoituvat viisarit ja indeksit
  • Päivyri
  • Sekuntikello 30 min asti, tuntiin asti sadasosilla
  • Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika
  • Akun varauksen ilmaisin
  • Mitat 51,5 x 47,6 x 12,0 mm
  • Paino n. 87 g
  • Luotettava lukitusmekanismi

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32273
Brändi Casio
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn EFS-S540DB-1BUEF

Pieni hetki