Casio Edifice EFV-570D-7AVUEF Chronograph

d:Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFV-570D-7AVUEF Chronograph -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko ja ranneke, alumiinibezel ja mineraalilasi sekä valkoinen kellotaulu. Saatavilla myös muissa väreissä. 100 m vesitiiveys Pimeässä hohtavat, luminoituvat viisarit Päivyri Sekuntikello 60 min asti Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika Akunkesto n. 2 vuotta päivittäisellä sekuntikellon käytöllä Rungon leveys 42,3 mm, paksuus 11,7 mm Paino 141 g Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32281

;
101,40 €
Casio Edifice EFV-570D-7AVUEF Chronograph 4 1
-40%

Casio Edifice EFV-570D-7AVUEF Chronograph

Casio Edifice EFV-570D-7AVUEF Chronograph

Tuotekoodi: 32281

Casio Edifice EFV-570D-7AVUEF Chronograph 4 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFV-570D-7AVUEF Chronograph -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko ja ranneke, alumiinibezel ja mineraalilasi sekä valkoinen kellotaulu. Saatavilla myös muissa väreissä.

  • 100 m vesitiiveys
  • Pimeässä hohtavat, luminoituvat viisarit
  • Päivyri
  • Sekuntikello 60 min asti
  • Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika
  • Akunkesto n. 2 vuotta päivittäisellä sekuntikellon käytöllä
  • Rungon leveys 42,3 mm, paksuus 11,7 mm
  • Paino 141 g

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32281
Brändi Casio
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Hopea
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn EFV-570D-7AVUEF

Pieni hetki