Casio Edifice EFV-570L-2AVUEF Chronograph

d:Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFV-570L-2AVUEF Chronograph -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko, nahkaranneke, alumiinibezel ja mineraalilasi sekä sinivalkoinen kellotaulu. Saatavilla myös teräsrannekkeella. 100 m vesitiiveys Pimeässä hohtavat, luminoituvat viisarit Päivyri Sekuntikello 60 min asti Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika Akunkesto n. 2 vuotta päivittäisellä sekuntikellon käytöllä Rungon leveys 42,3 mm, paksuus 11,7 mm Paino 73 g Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32282

;
101,40 €
Casio Edifice EFV-570L-2AVUEF Chronograph 5 1
-40%

Casio Edifice EFV-570L-2AVUEF Chronograph

Casio Edifice EFV-570L-2AVUEF Chronograph

Tuotekoodi: 32282

Casio Edifice EFV-570L-2AVUEF Chronograph 5 1

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

169,00 €

101,40 €

Tuotekuvaus

Casio Edifice -sarja toimii tiiviissä yhteistyössä F1-talli Scuderia Toro Rosson kanssa. Maksimaalista tarkkuutta edellyttävä työ ja liikkuva elämäntyyli vaativat myös kellolta paljon. Uusinta teknologiaa ja päätä huimaavaa vauhtia rakastavalle EFV-570L-2AVUEF Chronograph -rannekello onkin täydellinen valinta. Laadukkaasta ja modernista ulkomuodosta vastaavat teräksinen runko, nahkaranneke, alumiinibezel ja mineraalilasi sekä sinivalkoinen kellotaulu. Saatavilla myös teräsrannekkeella.

  • 100 m vesitiiveys
  • Pimeässä hohtavat, luminoituvat viisarit
  • Päivyri
  • Sekuntikello 60 min asti
  • Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika
  • Akunkesto n. 2 vuotta päivittäisellä sekuntikellon käytöllä
  • Rungon leveys 42,3 mm, paksuus 11,7 mm
  • Paino 73 g

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32282
Brändi Casio
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn EFV-570L-2AVUEF

Pieni hetki