Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth

d:Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth -rannekello kuuluu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettuun Casion MT-G eli Metal Twisted G-Shock -tuotesarjaan. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa radiosignaalista. Tässä uudessa mallissa on myös Bluetooth ominaisuus. Tässä mallissa on musta polyuretaaniranneke ja musta runko. Casio MT-G kello saa aikansa radiosignaaleista, joten se pysyy aina oikeassa ajassa. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Ranneke on valmistettu laadukkaasta polyuretaanista. Näitä yhdistelelmällä siitä on saatu kestävä, mutta kevyt. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. Kellossa on Tough Solar koneisto, joka latautuu auringon valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita. Kellon voi yhdistää Bluetoothin kautta puhelimeesi. Kello keskustelee puhelimen kanssa ja toisin päin. Käyttääksesi Bluetooth ominaisuutta tulee ladata Casion app, joko App storesta tai Google Playstä. Kello tarkistaa puhelimesta ajan kolmesti päivässä, saat asetettua 300 kaupungon maailmanajan sekä automaattinen aikavyöhykkeen tunnistus. Puhelimesta näet ajantarkistusten määrän, kellon akun varaustason sekä voit päivittää kesä/talviaika sääntöjä. Puhelin ilmoittaa myös kellon akun alhaisesta varauksesta ja mahdollisesta altistumisesta magnetisoitumiselle. Puhelimesta voit asettaa kelloon myös herätysajan. Kellosta nappia painamalla saat puhelimen hälyttämään, jos se on hukassa. Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth -kellon taulun näet myös pimeässä sillä mallissa on LED-valo. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on ajanotto sekä ajastin. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 5 kuukautta ja virransäästötilassa 18 kuukautta. Kellon leveys on 51,7 mm ja paksuus 14,4 mm ja se painaa 123g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 31825

;
774,00 €
Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth 5 4
-40%

Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth

Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth

Tuotekoodi: 31825

Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth 5 4

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

1 290,00 €

774,00 €

Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth -rannekello kuuluu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettuun Casion MT-G eli Metal Twisted G-Shock -tuotesarjaan. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa radiosignaalista. Tässä uudessa mallissa on myös Bluetooth ominaisuus. Tässä mallissa on musta polyuretaaniranneke ja musta runko.

Casio MT-G kello saa aikansa radiosignaaleista, joten se pysyy aina oikeassa ajassa. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Ranneke on valmistettu laadukkaasta polyuretaanista. Näitä yhdistelelmällä siitä on saatu kestävä, mutta kevyt. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muutakuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200m saakka. Kellossa on Tough Solar koneisto, joka latautuu auringon valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita.

Kellon voi yhdistää Bluetoothin kautta puhelimeesi. Kello keskustelee puhelimen kanssa ja toisin päin. Käyttääksesi Bluetooth ominaisuutta tulee ladata Casion app, joko App storesta tai Google Playstä. Kello tarkistaa puhelimesta ajan kolmesti päivässä, saat asetettua 300 kaupungon maailmanajan sekä automaattinen aikavyöhykkeen tunnistus. Puhelimesta näet ajantarkistusten määrän, kellon akun varaustason sekä voit päivittää kesä/talviaika sääntöjä. Puhelin ilmoittaa myös kellon akun alhaisesta varauksesta ja mahdollisesta altistumisesta magnetisoitumiselle. Puhelimesta voit asettaa kelloon myös herätysajan. Kellosta nappia painamalla saat puhelimen hälyttämään, jos se on hukassa.

Casio MTG-B1000B-1AER G-Shock Bluetooth -kellon taulun näet myös pimeässä sillä mallissa on LED-valo. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on ajanotto sekä ajastin. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 5 kuukautta ja virransäästötilassa 18 kuukautta. Kellon leveys on 51,7 mm ja paksuus 14,4 mm ja se painaa 123g. Casio kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31825
Brändi Casio
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Kumi / Silikoni
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual, Radio-ohjattu
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn MTG-B1000B-1AER

Pieni hetki