Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel

d:Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel -rannekello kuuluu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettuun Casion MT-G eli Metal Twisted G-Shock -tuotesarjaan. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa radiosignaalista. Tässä uudessa mallissa on myös Bluetooth ominaisuus. Tässä mallissa on kestävä musta ranneke, jossa on kätevästi yhdistetty muovia ja metallia. Runko on samoin musta. Casio MTG-B1000XBD-1AER -kello saa aikansa radiosignaaleista, joten se pysyy aina oikeassa ajassa. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä heijastamaton ja naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muuta kuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200 m saakka. Kellossa on Tough Solar -koneisto, joka latautuu auringon valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita. Kellon voi yhdistää Bluetoothin kautta puhelimeesi. Kello keskustelee puhelimen kanssa ja toisin päin. Käyttääksesi Bluetooth ominaisuutta tulee ladata Casion G-SHOCK Connected -app, joko App storesta tai Google Playstä. Kello tarkistaa puhelimesta ajan kolmesti päivässä, saat asetettua 300 kaupungon maailmanajan sekä automaattinen aikavyöhykkeen tunnistus. Puhelimesta näet ajantarkistusten määrän, kellon akun varaustason sekä voit päivittää kesä/talviaika sääntöjä. Puhelin ilmoittaa myös kellon akun alhaisesta varauksesta ja mahdollisesta altistumisesta magnetisoitumiselle. Puhelimesta voit asettaa kelloon myös herätysajan. Kellosta nappia painamalla saat puhelimen hälyttämään, jos se on hukassa. G-Shock MTG-B1000XBD-1AER -kellon taulun näet myös pimeässä, sillä mallissa on LED-valo jälkihehkulla. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on ajanotto sekä ajastin. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 5 kuukautta ja virransäästötilassa 18 kuukautta. Kellon leveys on 51,7 mm ja paksuus 14,4 mm ja se painaa 171g. Casio-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 38252

;
973,00 €
Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel 5 1
    • Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel

Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel

Tuotekoodi: 38252

Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

1 390,00 €

973,00 €

Tuotekuvaus

Casio MTG-B1000XBD-1AER G-Shock Bluetooth Carbon Bezel -rannekello kuuluu äärimmäisiin olosuhteisiin ja kovaan käyttöön tarkoitettuun Casion MT-G eli Metal Twisted G-Shock -tuotesarjaan. Rannekello kestää iskuja, latautuu valosta ja saa aikansa radiosignaalista. Tässä uudessa mallissa on myös Bluetooth ominaisuus. Tässä mallissa on kestävä musta ranneke, jossa on kätevästi yhdistetty muovia ja metallia. Runko on samoin musta.

Casio MTG-B1000XBD-1AER -kello saa aikansa radiosignaaleista, joten se pysyy aina oikeassa ajassa. Sen sisuskalut ovat rakennettu Casion kehittelemän TRIPLE G -iskusuojan alle, eli se kestää iskuja, tärinää ja sentrifugaalista voimaa. Kellotaulua suojaa lisäksi käytännössä heijastamaton ja naarmuuntumaton safiirilasi. Sitä pystyy naarmuttamaan vain timantilla. Jos mielesi tekee mennä sukeltamaan, niin ei muuta kuin hyppäät veteen, kello on nimittäin vesitiivis 200 m saakka. Kellossa on Tough Solar -koneisto, joka latautuu auringon valosta. Pariston vaihtoja ei siis tarvita.

Kellon voi yhdistää Bluetoothin kautta puhelimeesi. Kello keskustelee puhelimen kanssa ja toisin päin. Käyttääksesi Bluetooth ominaisuutta tulee ladata Casion G-SHOCK Connected -app, joko App storesta tai Google Playstä. Kello tarkistaa puhelimesta ajan kolmesti päivässä, saat asetettua 300 kaupungon maailmanajan sekä automaattinen aikavyöhykkeen tunnistus. Puhelimesta näet ajantarkistusten määrän, kellon akun varaustason sekä voit päivittää kesä/talviaika sääntöjä. Puhelin ilmoittaa myös kellon akun alhaisesta varauksesta ja mahdollisesta altistumisesta magnetisoitumiselle. Puhelimesta voit asettaa kelloon myös herätysajan. Kellosta nappia painamalla saat puhelimen hälyttämään, jos se on hukassa.

G-Shock MTG-B1000XBD-1AER -kellon taulun näet myös pimeässä, sillä mallissa on LED-valo jälkihehkulla. Rannekelloon voi myös asettaa ajastimen sekä hälytyksen / herätyksen. Lisäksi siinä on ajanotto sekä ajastin. Se kertoo sinulle kun paristo alkaa olla lopussa, ja voit asettaa sen koska vain virransäästötilaan. Sen akku kestää täydellä latauksella noin 5 kuukautta ja virransäästötilassa 18 kuukautta. Kellon leveys on 51,7 mm ja paksuus 14,4 mm ja se painaa 171g. Casio-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 38252
Brändi Casio
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 52 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn MTG-B1000XBD-1AER

Pieni hetki