Casio Retro A168WEM-1EF

d:Tämä huikea Vintage-Casio ei jätä ketään kylmäksi! Casio Retro A168WEM-1EF -kellossa todella on sitä jotain. Nykyajan krumeluurit eivät ole purreet tähän ajattomaan tyyliin, joka on itsevarmasti pitänyt paikkansa markkinoilla läpi vuosikymmenten. Vedenkestävä, kromin värinen runko sekä teräsranneke yhdistettynä kliinisen mustaan kellotauluun eivät pyytele anteeksi keneltäkään. Tärkeimmät ominaisuudet: Peilaava mineraalilasi Turkoosi ELD-taustavalo Säädettävä lukko Sekuntikello 60 min asti, sadasosilla Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika Päivittäinen hälytys Tasatuntisignaali Automaattinen kalenteri (helmikuussa 28 päivää) 12/24 h ajan ilmaisu Akunkesto n. 7 vuotta Mitat 38,6 x 36,3 x 9,6 mm Paino 49 g Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32254

;
52,00 €
Casio Retro A168WEM-1EF 4 6
-25%

Casio Retro A168WEM-1EF

Casio Retro A168WEM-1EF

Tuotekoodi: 32254

Casio Retro A168WEM-1EF 4 6

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

69,00 €

52,00 €

Tuotekuvaus

Tämä huikea Vintage-Casio ei jätä ketään kylmäksi! Casio Retro A168WEM-1EF -kellossa todella on sitä jotain. Nykyajan krumeluurit eivät ole purreet tähän ajattomaan tyyliin, joka on itsevarmasti pitänyt paikkansa markkinoilla läpi vuosikymmenten. Vedenkestävä, kromin värinen runko sekä teräsranneke yhdistettynä kliinisen mustaan kellotauluun eivät pyytele anteeksi keneltäkään.

Tärkeimmät ominaisuudet:

 • Peilaava mineraalilasi
 • Turkoosi ELD-taustavalo
 • Säädettävä lukko
 • Sekuntikello 60 min asti, sadasosilla
 • Kulunut aika, väliajat, 2. sijoittuneen aika
 • Päivittäinen hälytys
 • Tasatuntisignaali
 • Automaattinen kalenteri (helmikuussa 28 päivää)
 • 12/24 h ajan ilmaisu
 • Akunkesto n. 7 vuotta
 • Mitat 38,6 x 36,3 x 9,6 mm
 • Paino 49 g

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32254
Brändi Casio
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn A168WEM-1EF

Pieni hetki