Casio Skeleton F-91WS-4EF

Varastossa (Määrä: 4)

SKU: 38238
Kaunolla
Tekstaten
Vanessa

Maksimissaan 15 merkkiä.  Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Lahjapaketointi
Lahjapaketointi on tuotekohtainen. Mikäli haluat useamman tuotteen samaan lahjapakettiin, mainitsethan siitä lisätiedot-kohdassa kassallamme.

Väriä elämään! Vaaleanpunaisessa Casio Skeleton F-91WS-4EF -kellossa on aitoa retrotunnelmaa. Kellon klassinen kulmikas digitaalinäyttö on valaistu ja siltä löytyy ajan lisäksi hälytys, ajastin ja ajanotto -toiminnot. Kellossa on automaattinen kalenteri ja 12/24 ajannäyttö. Kellon vaaleanpunainen ranneke on laadukasta kumia, joka on erityisen miellyttävä rannekemateriaalina joustavuutensa ansiosta. Diginäyttöä suojaa kestävä akryylilasi. Tämän ultrakevyen kellon paristo kestää jopa 7 vuotta!

F-91WS-4EF -kello on kooltaan 38,2mm x 33,20mm x 8,5mm ja painaa n. 21g. Toimitamme kellon sen alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

SKU 38238
Brändi Casio
Kaiverrus 15
Rungon leveys 33 mm
Kategoria Naisten kellot
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Luminointi Ei
Materiaali Muovi
Moduuli 593
Muoto Suorakulmio
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Vaaleanpunainen
Rungon paksuus 8
Rannekkeen pituus 140 - 215 mm
Rungon väri Muut värit
Taulun väri LCD
Vesitiiviys Roiskevesitiivis / 30m
Takuu 2 vuotta
mpn F-91WS-4EF