Casio W-800HM-2AVEF

d:Tyylikäs sinikuorinen Casio W-800HM-2AVEF on kevyt ja monipuolinen miesten rannekello, jonka akku kestää jopa 10 vuotta. 24 h kestävä sekuntikello väliajoilla sekä kattavat hälytysvaihtoehdot mm. torkkutoiminnolla ovat näppäriä ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Voit asettaa kelloon tasatuntisignaalin ja esim. joka päivä/kuukausi samaan aikaan soivan hälytyksen. Syntymäpäivien muistamiseen auttavat päivämäärähälytykset. Mukana myös keltavihreä LED-taustavalo ja kaksoisaikanäyttö. 10 ATM -luokituksen omaavana tämä kello kädessä uiminenkaan ei ole ongelma. Rungon paksuus on 13,5 mm. Saatavilla myös maastonvihreänä. Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 34681

;
29,00 €
Casio W-800HM-2AVEF 4 3
    • Casio W-800HM-2AVEF on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Casio W-800HM-2AVEF

Casio W-800HM-2AVEF

Tuotekoodi: 34681

Casio W-800HM-2AVEF 4 3

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

49,00 €

29,00 €

Tuotekuvaus

Tyylikäs sinikuorinen Casio W-800HM-2AVEF on kevyt ja monipuolinen miesten rannekello, jonka akku kestää jopa 10 vuotta. 24 h kestävä sekuntikello väliajoilla sekä kattavat hälytysvaihtoehdot mm. torkkutoiminnolla ovat näppäriä ominaisuuksia päivittäiseen käyttöön. Voit asettaa kelloon tasatuntisignaalin ja esim. joka päivä/kuukausi samaan aikaan soivan hälytyksen. Syntymäpäivien muistamiseen auttavat päivämäärähälytykset. Mukana myös keltavihreä LED-taustavalo ja kaksoisaikanäyttö. 10 ATM -luokituksen omaavana tämä kello kädessä uiminenkaan ei ole ongelma. Rungon paksuus on 13,5 mm. Saatavilla myös maastonvihreänä.

Casio -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa postikuluitta. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 34681
Brändi Casio
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Muovi
Muoto Suorakulmio
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 37 mm
Taulun väri LCD
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Muovi
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Digitaalinäyttö, Herätys, Multifunction, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn W-800HM-2AVEF

Pieni hetki