Chippendale Hopeinen Cocktailveitsi

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale coctailveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Cocktailveitsen pituus on 21,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15105

;
56,00 €
-50%

Chippendale Hopeinen Cocktailveitsi

Chippendale Hopeinen Cocktailveitsi

Tuotekoodi: 15105

Chippendale Hopeinen Cocktailveitsi 0 0

Varastossa (Määrä: 5)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

112,00 €

56,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale coctailveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Cocktailveitsen pituus on 21,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15105
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki