Chippendale hopeinen hillolusikka

d:Kotimaisen Kultakeskuksen hillolusikka on valmistettu hopeasta. Sokerilusikan pituus on 13,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 31911

;
60,00 €
-50%

Chippendale hopeinen hillolusikka

Chippendale hopeinen hillolusikka

Tuotekoodi: 31911

Chippendale hopeinen hillolusikka 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

121,00 €

60,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen hillolusikka on valmistettu hopeasta. Sokerilusikan pituus on 13,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 31911
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki