Chippendale Hopeinen Jäätelökauha

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jäätelökauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Jäätelökauhan pituus on 19 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15117

;
81,00 €
-21%

Chippendale Hopeinen Jäätelökauha

Chippendale Hopeinen Jäätelökauha

Tuotekoodi: 15117

Chippendale Hopeinen Jäätelökauha 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

102,00 €

81,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan jäätelökauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Jäätelökauhan pituus on 19 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15117
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki