Chippendale Hopeinen Juustohöylä

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan juustohöylä on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustohöylän pituus on 21,7 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15118

;
103,00 €
-20%

Chippendale Hopeinen Juustohöylä

Chippendale Hopeinen Juustohöylä

Tuotekoodi: 15118

Chippendale Hopeinen Juustohöylä 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

129,00 €

103,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan juustohöylä on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustohöylän pituus on 21,7 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15118
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki