Chippendale hopeinen juustokirves 471-305

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale juustokirves on valmistettu hopeasta. Juustokirveen pituus on 20,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23541

;
92,00 €
-20%

Chippendale hopeinen juustokirves 471-305

Chippendale hopeinen juustokirves 471-305

Tuotekoodi: 23541

Chippendale hopeinen juustokirves 471-305 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

115,00 €

92,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale juustokirves on valmistettu hopeasta. Juustokirveen pituus on 20,3 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.
 Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23541
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki