Chippendale Hopeinen Juustoveitsi

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan juustoveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustoveitsen pituus on 19,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15111

;
90,00 €
-20%

Chippendale Hopeinen Juustoveitsi

Chippendale Hopeinen Juustoveitsi

Tuotekoodi: 15111

Chippendale Hopeinen Juustoveitsi 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

113,00 €

90,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan juustoveitsi on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Juustoveitsen pituus on 19,8 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15111
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki