Chippendale Hopeinen Kakkuhaarukka

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale kakkuhaarukka on valmistettu hopeasta. Kakkuhaarukan pituus on 15 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15106

;
84,00 €
-20%

Chippendale Hopeinen Kakkuhaarukka

Chippendale Hopeinen Kakkuhaarukka

Tuotekoodi: 15106

Chippendale Hopeinen Kakkuhaarukka 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

105,00 €

84,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale kakkuhaarukka on valmistettu hopeasta. Kakkuhaarukan pituus on 15 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15106
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki