Chippendale Hopeinen Kalaotin

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan kalaotin on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kalaottimen pituus on 24 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15102

;
84,00 €
-21%

Chippendale Hopeinen Kalaotin

Chippendale Hopeinen Kalaotin

Tuotekoodi: 15102

Chippendale Hopeinen Kalaotin 0 0

Varastossa (Määrä: 2)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

106,00 €

84,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan kalaotin on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Kalaottimen pituus on 24 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15102
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki