Chippendale hopeiset kalaottimet

d:Kultakeskuksen kotimaiset Chippendale kalaottimet on valmistettu hopeasta. Kalahaarukan pituus on 16,5 cm ja kalaveitsen pituus 19,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23534

;
310,00 €
-20%

Chippendale hopeiset kalaottimet

Chippendale hopeiset kalaottimet

Tuotekoodi: 23534

Chippendale hopeiset kalaottimet 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

388,00 €

310,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimaiset Chippendale kalaottimet on valmistettu hopeasta. Kalahaarukan pituus on 16,5 cm ja kalaveitsen pituus 19,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23534
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki