Chippendale Hopeinen Leivoshaarukka

d:Kotimaisen Kultakeskuksen leivoshaarukka on valmistettu hopeasta. Leivoshaarukan pituus on 15 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15108

;
89,00 €
-21%

Chippendale Hopeinen Leivoshaarukka

Chippendale Hopeinen Leivoshaarukka

Tuotekoodi: 15108

Chippendale Hopeinen Leivoshaarukka 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

112,00 €

89,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen leivoshaarukka on valmistettu hopeasta. Leivoshaarukan pituus on 15 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15108
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki