Chippendale Hopeinen Liemikauha

d:Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan liemikauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Liemikauhan pituus on 26 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15112

;
160,00 €
-20%

Chippendale Hopeinen Liemikauha

Chippendale Hopeinen Liemikauha

Tuotekoodi: 15112

Chippendale Hopeinen Liemikauha 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

201,00 €

160,00 €

Tuotekuvaus

Kotimaisen Kultakeskuksen Chippendale sarjan liemikauha on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Liemikauhan pituus on 26 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15112
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki