Chippendale hopeinen mehulusikka 581-505

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale mehulusikka on valmistettu hopeasta. Mehulusikan pituus on 17 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23531

;
91,00 €
-20%

Chippendale hopeinen mehulusikka 581-505

Chippendale hopeinen mehulusikka 581-505

Tuotekoodi: 23531

Chippendale hopeinen mehulusikka 581-505 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

114,00 €

91,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale mehulusikka on valmistettu hopeasta. Mehulusikan pituus on 17 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23531
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki