Chippendale hopeinen perunahaarukka 351-705

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale perunahaarukka on valmistettu hopeasta. Perunahaarukan pituus on 17,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23537

;
198,00 €
-20%

Chippendale hopeinen perunahaarukka 351-705

Chippendale hopeinen perunahaarukka 351-705

Tuotekoodi: 23537

Chippendale hopeinen perunahaarukka 351-705 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

248,00 €

198,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale perunahaarukka on valmistettu hopeasta. Perunahaarukan pituus on 17,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.
 Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23537
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki