Chippendale Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale pizza-/piirakkalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Lapion pituus on 25,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15103

;
81,00 €
Chippendale Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio 5 1
-21%

Chippendale Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

Chippendale Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio

Tuotekoodi: 15103

Chippendale Hopeinen Pizza-/Piirakkalapio 5 1

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

102,00 €

81,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale pizza-/piirakkalapio on valmistettu hopeasta ja ruostumattomasta teräksestä. Lapion pituus on 25,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15103
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki