Chippendale hopeinen pullonavaaja 461-105

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale pullonavaaja on valmistettu hopeasta. Pullonavaajan pituus on 14 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23540

;
96,00 €
-20%

Chippendale hopeinen pullonavaaja 461-105

Chippendale hopeinen pullonavaaja 461-105

Tuotekoodi: 23540

Chippendale hopeinen pullonavaaja 461-105 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

120,00 €

96,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale pullonavaaja on valmistettu hopeasta. Pullonavaajan pituus on 14 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään.
 Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23540
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki