Chippendale hopeinen sinappilasta 421-505

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale sinappilasta on valmistettu hopeasta. Sinappilastan pituus on 11,4 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 23538

;
44,00 €
-21%

Chippendale hopeinen sinappilasta 421-505

Chippendale hopeinen sinappilasta 421-505

Tuotekoodi: 23538

Chippendale hopeinen sinappilasta 421-505 0 0

Väliaikaisesti loppu

56,00 €

44,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale sinappilasta on valmistettu hopeasta. Sinappilastan pituus on 11,4 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 23538
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 20

Pieni hetki