Chippendale Hopeiset Sokeripihdit

d:Kultakeskuksen kotimainen Chippendale sokeripihdit on valmistettu hopeasta. Sokeripihtien pituus on 10,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 15107

;
115,00 €
-20%

Chippendale Hopeiset Sokeripihdit

Chippendale Hopeiset Sokeripihdit

Tuotekoodi: 15107

Chippendale Hopeiset Sokeripihdit 0 0

Väliaikaisesti loppu

144,00 €

115,00 €

Tuotekuvaus

Kultakeskuksen kotimainen Chippendale sokeripihdit on valmistettu hopeasta. Sokeripihtien pituus on 10,5 cm. Tuote toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta hopeatuotteen kahvan etupuolelle nimikirjaimet ja takapuolelle päivämäärän (muodossa xx.xx.xx). Tarvittaessa kaivertaja ottaa teihin yhteyttä puhelimitse kaiverrukseen liittyen. Lisätietoja kaiverruksestanne voitte lisätä kassalla alalaidassa näkyvään "lisätietoja" -kenttään. Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


Tekniset tiedot

Tuotenumero 15107
Brändi Kultakeskus Hopea
Kaiverrus 50

Pieni hetki