Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L

d:Kun tarvitset täsmällisiä aikatietoja, Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L on parasta, mitä rahalla saa! Kello vastaanottaa radiosignaaleja eri puolilta maailmaa ja tarjoaa näin ollen luotettavan kellonajan kaikkein innokkaimmillekin reissaajille. Eco-Drive-mallina tämä kello saa virtansa lähes kaikenlaisista valonlähteistä, ja sen akku kestääkin ilman ylimääräistä latausta jopa 300 päivää. Virransäästötilassa (pimeään jätettynä) tämä lukema nousee kolmeen vuoteen. Tyylikkään sinisestä kellotaulusta löytyy mm. ikuinen kalenteri, 24 h näyttö, sekuntikello, herätys, 24 eri aikavyöhykettä sekä akun varauksen ilmaisin. Taulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Huippukestävästä Citizenin patentoimasta super titaniumista valmistetun kellon runko on leveydeltään 42 mm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22 mm. 10 ATM -luokitus takaa mainion vesitiiveyden myös uinnin ystäville. Kaikilla Citizen-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33968

;
524,00 €
Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L 4.50 2
-25%

Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L

Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L

Tuotekoodi: 33968

Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L 4 2

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

699,00 €

524,00 €

Tuotekuvaus

Kun tarvitset täsmällisiä aikatietoja, Citizen Eco-Drive Radio-Controlled Titanium CB5020-87L on parasta, mitä rahalla saa! Kello vastaanottaa radiosignaaleja eri puolilta maailmaa ja tarjoaa näin ollen luotettavan kellonajan kaikkein innokkaimmillekin reissaajille. Eco-Drive-mallina tämä kello saa virtansa lähes kaikenlaisista valonlähteistä, ja sen akku kestääkin ilman ylimääräistä latausta jopa 300 päivää. Virransäästötilassa (pimeään jätettynä) tämä lukema nousee kolmeen vuoteen.

Tyylikkään sinisestä kellotaulusta löytyy mm. ikuinen kalenteri, 24 h näyttö, sekuntikello, herätys, 24 eri aikavyöhykettä sekä akun varauksen ilmaisin. Taulua suojaa naarmuuntumaton safiirilasi. Huippukestävästä Citizenin patentoimasta super titaniumista valmistetun kellon runko on leveydeltään 42 mm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 22 mm. 10 ATM -luokitus takaa mainion vesitiiveyden myös uinnin ystäville. Kaikilla Citizen-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33968
Brändi Citizen
Kaiverrus 20
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen pituus 160 - 210 mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 42 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 100m / 10atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual, Radio-ohjattu
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn CB5020-87L

Pieni hetki