Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium

d:Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium -kellossa on musta kellotaulu, jossa selkeät numero indeksit. Kellon rungon leveys 34,5mm ja paksuus 8mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 18mm. Kellossa on selkeä kellotaulu ja hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellon runko ja ranneke on valmistettu Citizenin Super Titaniumista, joka on 5 kertaa kovempaa kuin normaali titanium ja 40% kevyempää kuin teräs. Citizen Eco-Drive- kellot toimivat valon voimalla ja lataavat käyntivirtaa ympäristöystävälliseen titaani-litium-ioni-akkuun. Yhden vuorokauden käyntiin tarvittava sähköenergia saadaan pitämällä kelloa pari minuuttia valossa. Citizen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 25277

;
179,00 €
Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium 4 2
    • Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium

Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium

Tuotekoodi: 25277

Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium 4 2

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

299,00 €

179,00 €

Tuotekuvaus

Citizen FE7024-84E Eco-Drive Super Titanium -kellossa on musta kellotaulu, jossa selkeät numero indeksit. Kellon rungon leveys 34,5mm ja paksuus 8mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta 18mm. Kellossa on selkeä kellotaulu ja hyvin naarmuuntumista kestävä safiirilasi. Kellon runko ja ranneke on valmistettu Citizenin Super Titaniumista, joka on 5 kertaa kovempaa kuin normaali titanium ja 40% kevyempää kuin teräs. Citizen Eco-Drive- kellot toimivat valon voimalla ja lataavat käyntivirtaa ympäristöystävälliseen titaani-litium-ioni-akkuun. Yhden vuorokauden käyntiin tarvittava sähköenergia saadaan pitämällä kelloa pari minuuttia valossa. Citizen kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 25277
Brändi Citizen
Kaiverrus 15
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Titaani
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Titaani
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Hopea, Musta
Takuu 2 vuotta
mpn FE7024-84E

Pieni hetki