Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium

d:Kun tarvitset täsmällisiä aikatietoja, Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium on parasta, mitä rahalla saa! Kello vastaanottaa radiosignaaleja eri puolilta maailmaa ja tarjoaa näin ollen luotettavan kellonajan kaikkein innokkaimmillekin reissaajille. Eco-Drive-mallina tämä kello saa virtansa lähes kaikenlaisista valonlähteistä ja sen akku kestääkin ilman ylimääräistä latausta jopa 300 päivää. Virransäästötilassa (pimeään jätettynä) tämä lukema nousee kolmeen vuoteen. Tyylikkään sinisestä kellotaulusta löytyy mm. ikuinen kalenteri, 24 h näyttö, sekuntikello, herätystoiminto sekä 24 eri aikavyöhykettä. Koko komeutta on suojaamassa heijastamaton safiirilasi ja sen ympärillä kehä pyörii jouhevasti molempiin suuntiin. Tässä huippukestävässä, Super Titaniumista valmistetussa kellossa runko on leveydeltään 47 mm ja ranneke 22 mm. 20 ATM -luokitus takaa loistavan vesitiiveyden myös sukellusta harrastaville. Kaikille Citizen-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Sku: 35698

;
719,00 €
    • Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium

Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium

Tuotekoodi: 35698

Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

899,00 €

719,00 €

Tuotekuvaus

Kun tarvitset täsmällisiä aikatietoja, Citizen Promaster Radio-Controlled CB5010-81L Titanium on parasta, mitä rahalla saa! Kello vastaanottaa radiosignaaleja eri puolilta maailmaa ja tarjoaa näin ollen luotettavan kellonajan kaikkein innokkaimmillekin reissaajille. Eco-Drive-mallina tämä kello saa virtansa lähes kaikenlaisista valonlähteistä ja sen akku kestääkin ilman ylimääräistä latausta jopa 300 päivää. Virransäästötilassa (pimeään jätettynä) tämä lukema nousee kolmeen vuoteen.

Tyylikkään sinisestä kellotaulusta löytyy mm. ikuinen kalenteri, 24 h näyttö, sekuntikello, herätystoiminto sekä 24 eri aikavyöhykettä. Koko komeutta on suojaamassa heijastamaton safiirilasi ja sen ympärillä kehä pyörii jouhevasti molempiin suuntiin. Tässä huippukestävässä, Super Titaniumista valmistetussa kellossa runko on leveydeltään 47 mm ja ranneke 22 mm. 20 ATM -luokitus takaa loistavan vesitiiveyden myös sukellusta harrastaville.

Kaikille Citizen-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35698
Brändi Citizen
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 47 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 200m / 20atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Multifunction, Päivyri, Perpetual, Radio-ohjattu
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn CB5010-81L

Pieni hetki