Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition

d:HUOM! Tätä kelloa on tullut Suomeen vain 1kpl ja se on saatavilla ainoastaan meiltä. Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition on jälleen yksi sulka Citizenin jo valmiiksi värikkääseen hattuun. Vuodesta 2011 kellomarkkinoilla ällistyttäneet Satellite Wave -sarjalaiset ovat tulleet tunnetuksi satelliittiteknologian edelläkävijöinä ja myös tämä malli on vahva lisäys arvostettuun tuoteperheeseen. Monipuolisesti eri valonlähteistä virtansa saava CC7005-16G osaa tuttuun tapaan säätää kellonaikansa automaattisesti kulloisenkin olinpaikkansa mukaan, mutta tarjoaa tietenkin faneilleen myös muutamia tervetulleita uudistuksia. F990-kaliiperin koneisto pystyy pyörittämään tunti- ja minuuttiviisareita puolta tämänhetkistä F900:a nopeammin. Lisäksi kellon runko on entistä vahvempaa tekoa, kiitos Citizenin huippukestävän Super Titanium -materiaalin. Vähintään 5 kertaa ruostumatonta terästä kovempi, naarmuja erinomaisesti vastustava ja samalla kevytrakenteinen Super Titanium on ehdottomasti parasta, mitä ranteeseensa saattaa toivoa. Rungon leveys on mukavat 48 mm ja paksuus yhdessä kuperan safiirilasin kanssa 18 mm. Kiehtovan kolmiulotteinen kellotaulu on löytänyt inspiraationsa avaruudesta. Tätä mallia on valmistettu vain rajoitettu 1 500 kpl erä, joista ainoastaan 1 kpl saatiin Suomeen. Olisitko juuri sinä tuon yksilön onnekas omistaja? Toimi nopeasti! Kellon muita ominaisuuksia: Heijastamaton pinta Miellyttävä 22 mm polyuretaaniranneke Maailmankello (39 kaupunkia) Kaksoisaika Valon määrän ilmaisin (7-portainen asteikko) Sekuntikello 24 h asti Hälytys Ikuinen kalenteri 1,5 v käyntivara (virransäästötilassa jopa 5 v) Luminoituvat viisarit ja indeksit Kaikille Citizen-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.    

Sku: 32624

;
2 495,00 €

Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition

Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition

Tuotekoodi: 32624

Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition 0 0

Varastossa (Määrä: 1)Toimitusaika: 1-2 arkipäivää

2 495,00 €
Ilmainen Kaiverrus

Valitettavasti kaivertaminen ei ole mahdollista tähän tuotteeseen.

Tuotekuvaus

HUOM! Tätä kelloa on tullut Suomeen vain 1kpl ja se on saatavilla ainoastaan meiltä.

Satellite Wave GPS Eco-Drive CC7005-16G Limited Edition on jälleen yksi sulka Citizenin jo valmiiksi värikkääseen hattuun. Vuodesta 2011 kellomarkkinoilla ällistyttäneet Satellite Wave -sarjalaiset ovat tulleet tunnetuksi satelliittiteknologian edelläkävijöinä ja myös tämä malli on vahva lisäys arvostettuun tuoteperheeseen. Monipuolisesti eri valonlähteistä virtansa saava CC7005-16G osaa tuttuun tapaan säätää kellonaikansa automaattisesti kulloisenkin olinpaikkansa mukaan, mutta tarjoaa tietenkin faneilleen myös muutamia tervetulleita uudistuksia.

F990-kaliiperin koneisto pystyy pyörittämään tunti- ja minuuttiviisareita puolta tämänhetkistä F900:a nopeammin. Lisäksi kellon runko on entistä vahvempaa tekoa, kiitos Citizenin huippukestävän Super Titanium -materiaalin. Vähintään 5 kertaa ruostumatonta terästä kovempi, naarmuja erinomaisesti vastustava ja samalla kevytrakenteinen Super Titanium on ehdottomasti parasta, mitä ranteeseensa saattaa toivoa. Rungon leveys on mukavat 48 mm ja paksuus yhdessä kuperan safiirilasin kanssa 18 mm. Kiehtovan kolmiulotteinen kellotaulu on löytänyt inspiraationsa avaruudesta.

Tätä mallia on valmistettu vain rajoitettu 1 500 kpl erä, joista ainoastaan 1 kpl saatiin Suomeen. Olisitko juuri sinä tuon yksilön onnekas omistaja? Toimi nopeasti!

Kellon muita ominaisuuksia:

  • Heijastamaton pinta
  • Miellyttävä 22 mm polyuretaaniranneke
  • Maailmankello (39 kaupunkia)
  • Kaksoisaika
  • Valon määrän ilmaisin (7-portainen asteikko)
  • Sekuntikello 24 h asti
  • Hälytys
  • Ikuinen kalenteri
  • 1,5 v käyntivara (virransäästötilassa jopa 5 v)
  • Luminoituvat viisarit ja indeksit

Kaikille Citizen-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa postikuluitta.

 

 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32624
Brändi Citizen
Koneisto Eco-Drive / Solar
Lasi Safiirilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Polyuretaani / Muovi
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 48 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Titaani
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Herätys, Maailmanaika, Multifunction, Päivyri, Perpetual
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn CC7005-16G

Pieni hetki