Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey 16 mm

d:Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey -rannekellon minimalistinen design korostaa upeaa valkoista kellotaulua, jonka pinta on aitoa helmiäistä. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän nahkarannekkeen voit vaihtaa helposti myös muihin Minuit-sarjan rannekkeisiin. Tässäkin mallissa viisareita liikuttaa laadukas japanilainen Miyota-koneisto. Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35376

;
89,95 €
    • Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey 16 mm on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey 16 mm

Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey 16 mm

Tuotekoodi: 35376

Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey 16 mm 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

89,95 €

Tuotekuvaus

Cluse Minuit La Perle CL30049 Rose Gold/White Pearl/Stone Grey -rannekellon minimalistinen design korostaa upeaa valkoista kellotaulua, jonka pinta on aitoa helmiäistä. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän nahkarannekkeen voit vaihtaa helposti myös muihin Minuit-sarjan rannekkeisiin. Tässäkin mallissa viisareita liikuttaa laadukas japanilainen Miyota-koneisto.

Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35376
Brändi Cluse
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn CL30049

Pieni hetki