Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black

d:Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black on kiehtovan ulkoasun omaava rannekello, joka kääntää katseita kokomustalla kellotaulullaan ja mesh-rannekkeellaan. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit vaihtaa helposti myös Clusen Minuit-sarjan rannekkeisiin. Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35393

;
109,95 €
    • Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black

Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black

Tuotekoodi: 35393

Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

109,95 €

Tuotekuvaus

Cluse Triomphe CL61004 Mesh Black/Black on kiehtovan ulkoasun omaava rannekello, joka kääntää katseita kokomustalla kellotaulullaan ja mesh-rannekkeellaan. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit vaihtaa helposti myös Clusen Minuit-sarjan rannekkeisiin.

Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35393
Brändi Cluse
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Musta
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Musta
Takuu 2 vuotta
mpn CL61004

Pieni hetki