Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black

d:Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black on kiehtovan designin omaava rannekello, joka kääntää katseita tyylikkäällä kaksivärisellä rannekkeellaan ja mustalla sunray-kellotaulullaan. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit vaihtaa helposti myös Clusen Minuit -sarjan rannekkeisiin. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta. Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33399

;
109,95 €

Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black

Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black

Tuotekoodi: 33399

Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black 0 0

Väliaikaisesti loppu

109,95 €

Tuotekuvaus

Cluse Triomphe CL61005 Bicolour Rose Gold/Black/Black on kiehtovan designin omaava rannekello, joka kääntää katseita tyylikkäällä kaksivärisellä rannekkeellaan ja mustalla sunray-kellotaulullaan. Kellon runko on halkaisijaltaan 33 mm ja valmistettu messingistä. 16 mm leveän teräsrannekkeen voit vaihtaa helposti myös Clusen Minuit -sarjan rannekkeisiin. Mineraalilasi suojaa kelloa naarmuuntumiselta.

Cluse-kellot toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa ja niille myönnetään 2 vuoden takuu. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33399
Brändi Cluse
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 16mm
Rannekkeen väri Monivärinen
Rungon leveys 33 mm
Taulun väri Musta
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Metalliseos
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn CL61005

Pieni hetki