DKNY Crosswalk NY2812

d:Pue DKNY Crosswalk NY2812 ranteeseesi ja muoti kulkee mukanasi kaikkialle! Materiaalina tässä 26 mm leveässä korukellossa toimii punakullan sävyyn värjätty ruostumaton teräs. Kellotaulussa on upea sunray-pinta ja sen suojana laadukas mineraalilasi. Rannekkeen pituus on säädettävissä kätevästi paloja irrottamalla (ei vaadi työkaluja). Kaikille DKNY-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 35771

;
126,75 €
-25%

DKNY Crosswalk NY2812

DKNY Crosswalk NY2812

Tuotekoodi: 35771

DKNY Crosswalk NY2812 0 0

Väliaikaisesti loppu

169,00 €

126,75 €

Tuotekuvaus

Pue DKNY Crosswalk NY2812 ranteeseesi ja muoti kulkee mukanasi kaikkialle! Materiaalina tässä 26 mm leveässä korukellossa toimii punakullan sävyyn värjätty ruostumaton teräs. Kellotaulussa on upea sunray-pinta ja sen suojana laadukas mineraalilasi. Rannekkeen pituus on säädettävissä kätevästi paloja irrottamalla (ei vaadi työkaluja).

Kaikille DKNY-kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 10 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 35771
Brändi DKNY
Kaiverrus 10
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 26 mm
Taulun väri Punakulta
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn NY2812

Pieni hetki