DKNY Greenpoint NY2755

d:DKNY Greenpoint NY2755 on näyttävällä kuvioidulla kellotaululla varustettu naisten kello. Sinisen sävyjä kehystävät kauniisti kellon runko ja ranneke, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Leveyttä kyseisillä osilla on 36 ja 18 mm. Luminoituvat viisarit takaavat helpon luettavuuden pimeälläkin. Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33005

;
107,00 €
    • DKNY Greenpoint NY2755 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

DKNY Greenpoint NY2755

DKNY Greenpoint NY2755

Tuotekoodi: 33005

DKNY Greenpoint NY2755 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

179,00 €

107,00 €

Tuotekuvaus

DKNY Greenpoint NY2755 on näyttävällä kuvioidulla kellotaululla varustettu naisten kello. Sinisen sävyjä kehystävät kauniisti kellon runko ja ranneke, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Leveyttä kyseisillä osilla on 36 ja 18 mm. Luminoituvat viisarit takaavat helpon luettavuuden pimeälläkin.

Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33005
Brändi DKNY
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Hopea/harmaa
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn NY2755

Pieni hetki