DKNY Greenpoint NY2757

d:DKNY Greenpoint NY2757 on näyttävällä kuvioidulla kellotaululla varustettu naisten kello. Harmaan sävyjä kehystävät kauniisti kellon runko ja ranneke, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty punakullan sävyyn. Leveyttä kyseisillä osilla on 36 ja 18 mm. Luminoituvat viisarit takaavat helpon luettavuuden pimeälläkin. Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33006

;
125,00 €
    • DKNY Greenpoint NY2757 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

DKNY Greenpoint NY2757

DKNY Greenpoint NY2757

Tuotekoodi: 33006

DKNY Greenpoint NY2757 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

209,00 €

125,00 €

Tuotekuvaus

DKNY Greenpoint NY2757 on näyttävällä kuvioidulla kellotaululla varustettu naisten kello. Harmaan sävyjä kehystävät kauniisti kellon runko ja ranneke, jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja värjätty punakullan sävyyn. Leveyttä kyseisillä osilla on 36 ja 18 mm. Luminoituvat viisarit takaavat helpon luettavuuden pimeälläkin.

Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33006
Brändi DKNY
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 36 mm
Taulun väri Harmaa
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn NY2757

Pieni hetki