DKNY NY8821

d:Naisten upea DKNY NY8821 rannekello. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on punakullan värinen. Rannekke on puolestaan valmistettu teräksestä sekä keramiikasta ja se on punakullan/valkoisen värinen. Kellon rungon leveys on 31mm ja rannekkeen 16mm. Taulun ulkokehä on valkoinen ja ulkoreunalle on upotettu koristekiviä, jotka antavat kellolle ilmettä. DKNY kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! 

Sku: 14126

;
255,00 €
    • DKNY NY8821 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

DKNY NY8821

DKNY NY8821

Tuotekoodi: 14126

DKNY NY8821 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

255,00 €

Tuotekuvaus

Naisten upea DKNY NY8821 rannekello. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja se on punakullan värinen. Rannekke on puolestaan valmistettu teräksestä sekä keramiikasta ja se on punakullan/valkoisen värinen. Kellon rungon leveys on 31mm ja rannekkeen 16mm. Taulun ulkokehä on valkoinen ja ulkoreunalle on upotettu koristekiviä, jotka antavat kellolle ilmettä. DKNY kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrus" -tekstikenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta! 

Tekniset tiedot

Tuotenumero 14126
Brändi DKNY
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Valkoinen
Rungon leveys 31 mm
Taulun väri Valkoinen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Väri Punakulta, Valkoinen
Takuu 2 vuotta
mpn NY8821

Pieni hetki