DKNY Soho NY2762

d:Kuuluisasta New Yorkin taiteilijakaupunginosasta inspiraationsa saanut DKNY Soho NY2762 -rannekello on todellakin nimensä veroinen. Tämä violetti taideteos erottuu edukseen rohkealla tyylillään ja värityksellään. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke DKNY-kirjaimin kohokuvioidusta nahasta. Rungon leveys on 34 mm, rannekkeen puolestaan 18 mm. Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 32847

;
92,00 €
    • DKNY Soho NY2762 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

DKNY Soho NY2762

DKNY Soho NY2762

Tuotekoodi: 32847

DKNY Soho NY2762 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

115,00 €

92,00 €

Tuotekuvaus

Kuuluisasta New Yorkin taiteilijakaupunginosasta inspiraationsa saanut DKNY Soho NY2762 -rannekello on todellakin nimensä veroinen. Tämä violetti taideteos erottuu edukseen rohkealla tyylillään ja värityksellään. Kellon runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ranneke DKNY-kirjaimin kohokuvioidusta nahasta. Rungon leveys on 34 mm, rannekkeen puolestaan 18 mm.

Kaikille DKNY -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 32847
Brändi DKNY
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 18mm
Rannekkeen väri Muut värit
Rungon leveys 34 mm
Taulun väri Muut värit
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Hopea/harmaa
Takuu 2 vuotta
mpn NY2762

Pieni hetki