Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph

d:Kupera mineraalilasi tekee Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph -rannekellon muotoilusta erittäin omalaatuisen. Ruskeansävyistä kellotaulua kiertää takometri, jolla voit mitata halutessasi nopeutta tai kuljettua matkaa. Sekuntikello, päivyri ja luminoituvat viisarit ovat näppäriä lisäominaisuuksia arjen haasteisiin. Tämä lentäjänkello on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Rungon mitat ovat 43x13 mm. Rannekkella leveyttä on 22 mm. Kaikille Emporio Armani -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 33335

;
287,40 €
    • Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph

Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph

Tuotekoodi: 33335

Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

479,00 €

287,40 €

Tuotekuvaus

Kupera mineraalilasi tekee Emporio Armani AR11169 Aviator Chronograph -rannekellon muotoilusta erittäin omalaatuisen. Ruskeansävyistä kellotaulua kiertää takometri, jolla voit mitata halutessasi nopeutta tai kuljettua matkaa. Sekuntikello, päivyri ja luminoituvat viisarit ovat näppäriä lisäominaisuuksia arjen haasteisiin. Tämä lentäjänkello on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä. Rungon mitat ovat 43x13 mm. Rannekkella leveyttä on 22 mm.

Kaikille Emporio Armani -kelloille myönnetään 2 vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 20 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 33335
Brändi Michael Kors
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen leveys 22mm
Rannekkeen väri Ruskea
Rungon leveys 43 mm
Taulun väri Ruskea
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Ajanotto / Kronografi, Päivyri
Rungon väri Muut värit
Takuu 2 vuotta
mpn AR11169

Pieni hetki