Emporio Armani AR7329

d:Emporio Armani AR7329-rannekello on siro mutta elegantti. Kellon runko ja ranneke ovat valmistettu punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon leveys on 29mm ja paksuus 8mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 10mm. Emporio Armani kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Sku: 30884

;
237,00 €
    • Emporio Armani AR7329 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Emporio Armani AR7329

Emporio Armani AR7329

Tuotekoodi: 30884

Emporio Armani AR7329 0 0

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

395,00 €

237,00 €

Tuotekuvaus

Emporio Armani AR7329-rannekello on siro mutta elegantti. Kellon runko ja ranneke ovat valmistettu punakullan väriseksi pinnoitetusta ruostumattomasta teräksestä. Kellon rungon leveys on 29mm ja paksuus 8mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdassa on 10mm. Emporio Armani kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä pakkauksessa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!

Tekniset tiedot

Tuotenumero 30884
Brändi Emporio Armani
Kaiverrus 15
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Ruostumaton teräs
Rannekkeen väri Punakulta
Rungon leveys 29 mm
Taulun väri Helmiäinen
Vesitiiveys Roiskevesitiivis / 30m
Kategoria Naisten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Rungon väri Punakulta
mpn AR7329

Pieni hetki