Emporio Armani Luigi AR11135

d:Tyylikkäässä Emporio Armani Luigi AR11135 puvunkellossa on 37 mm leveä ruusukullansävyinen täysin pyöreä runko, syvänsininen kellotaulu ja sininen krokotiilikuvioitu vasikannahkaranneke. Kellon teräksiset osoitimet ja numerot on luminoitu, ja klassisen ilmeen viimeistelee kellotalun punaiset yksityiskohdat, jotka ovat täydellisesti sopusoinnussa punertavan teräksisen rungon kanssa, ja sama punaisen sävy jatkuu edelleen rannekkeen takapuolella. Kellon solkilukossa on armanin logo ja kellotaulussa on päivyri. Rungon paksuus on 6 mm, rannekkeen pituus on 17-22 cm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 17 mm. Emporio Armani-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Sku: 36905

;
153,00 €
Emporio Armani Luigi AR11135 5 1
    • Emporio Armani Luigi AR11135 on poistunut Suomen maahantuojan valikoimista

      Emme valitettavasti saa tätä tuotetta enää lisää. Selaa vastaavia tuotteita alapuolelta.

Emporio Armani Luigi AR11135

Emporio Armani Luigi AR11135

Tuotekoodi: 36905

Emporio Armani Luigi AR11135 5 1

Tuote on poistunut valmistajan valikoimasta

255,00 €

153,00 €

Tuotekuvaus

Tyylikkäässä Emporio Armani Luigi AR11135 puvunkellossa on 37 mm leveä ruusukullansävyinen täysin pyöreä runko, syvänsininen kellotaulu ja sininen krokotiilikuvioitu vasikannahkaranneke. Kellon teräksiset osoitimet ja numerot on luminoitu, ja klassisen ilmeen viimeistelee kellotalun punaiset yksityiskohdat, jotka ovat täydellisesti sopusoinnussa punertavan teräksisen rungon kanssa, ja sama punaisen sävy jatkuu edelleen rannekkeen takapuolella. Kellon solkilukossa on armanin logo ja kellotaulussa on päivyri. Rungon paksuus on 6 mm, rannekkeen pituus on 17-22 cm ja rannekkeen kiinnityskohdan leveys on 17 mm. Emporio Armani-kelloilla on 2 vuoden takuu, ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa.

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esim. nimikirjaimet ja päivämäärän (max. 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta.

Tekniset tiedot

Tuotenumero 36905
Brändi Emporio Armani
Teema Kivettömät
Kaiverrus 20
Koneisto Kvartsi (paristo)
Lasi Mineraalilasi
Muoto Pyöreä
Ranneke Nahka
Rannekkeen leveys 17mm
Rannekkeen väri Sininen
Rungon leveys 37 mm
Taulun väri Sininen
Vesitiiveys 50m / 5atm
Kategoria Miesten kellot
Materiaali Ruostumaton teräs
Ominaisuudet Päivyri
Rungon väri Punakulta
Takuu 2 vuotta
mpn AR11135

Pieni hetki